Setări personalizate Accept toate cookie-urile
5798 Lei / Buc.
Amorsa Oskar Zero Mucegai, 4L
Amorsa Oskar Zero Mucegai, 4L
5798 Lei / Buc.
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Amorsa Oskar Zero Mucegai, 4L

5798 Lei / Buc.
Prețul include TVA.
home

În stoc

Preț și stoc valabile pentru livrare în:
Cantitate Buc.

Informații și comenzi

0374 012 345

Luni - Vineri

08:00 - 18:00

Sâmbătă

08:00 - 12:00

calendar-check Card Avantaj - 2, 4, 5 sau 6 rate
calendar-check Star BT - 2, 4, 6 sau 9 rate
calendar-check BRD - 1, 3, 6 sau 10 rate
calendar-check Bonus Card - 1 - 12 rate

Descrierea produsului Amorsa Oskar Zero Mucegai, 4L

Amorsa Oskar Zero Mucegai este un grund pe baza de dispersie pentru vopsitorii, rezistent la mucegai, utilizat pentru grunduirea, amorsarea suprafetelor absorbante, in vederea reducerii si reglarii absorbabilitatii acestor suprafete, la interior si exterior.

Aspectul sau este lichid omogen alb-laptos si se poate aplica pe orice suprafata de baza minerala precum: tencuieli uzuale de var-ciment, ciment-var, gleduri de ipsos, beton, placi de gips – carton si pe vopsitorii vechi rezistente la frecare si uzura.

Elemente caracteristice principale:

 • aderenta deosebita la suport
 • buna putere de patrundere
 • uscare rapida
 • rezistent la mucegai
 • pelicula este permeabila la vapori de apa
 • impermeabila la apa
 • umple foarte bine porii
 • rezistenta la solutii alcaline
 • variatii de temperatura
 • intemperii
 • gaze industriale

Suprafetele de baza pe care se aplica trebuie sa fie rezistente, curate, uscate, degresate, desprafuite, intregi. In prealabil se executa operatiile de reparatii ale suprafetei (se chituiesc zonele lovite, crapaturile si fisurile mici).

Inainte de utilizare continutul din recipient se amesteca foarte bine. Produsul se aplica uniform, cu rola (trafalet) sau bidineaua nediluat sau diluat cu apa pana la max.1:4, in functie de caracterul de absorbabilitate al stratului suport, regula de baza fiind ca dupa uscare sa nu formeze pelicula (strat lucios).

Se vor efectua probe pe suprafete mici; dupa grunduire suprafata trebuie sa fie rezistenta la zgariere; daca nu s-a obtinut aceasta caracteristica se va mai aplica un strat.

Nu se va lucra in conditii de temperaturi foarte ridicate sub directa influenta a razelor soarelui, vant puternic, ceata, umiditate ridicata de peste 80% si pericol de ploaie si inghet. In conditiile temperaturilor ridicate si foarte ridicate este obligatoriu ca aplicarea grundului sa se faca pe latura fatadei care nu se afla direct expusa razelor solare.

Temperatura minima de aplicare este + 5C pentru suprafata de baza si mediul inconjurator.

Curatirea uneltelor de lucru se face cu apa sau apa cu detergent imediat dupa intrebuintare.

Termenul de valabilitate este de 12 luni de la data fabricatiei, cu conditiile respectarii prevederilor de ambalare si depozitare.

Mai mult
Echipa MatHaus face verificări permanente pentru îmbunătățirea și păstrarea acurateții informațiilor disponibile în pagina de produs. Fotografiile au caracter informativ și pot conține diferite accesorii ca sugestie de prezentare, care nu sunt incluse în prețul sau pachetul standard.
Șterge toate