Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează Light Truck

Tapet decorativ

3 produse
Light Truck
3 produse
Ordonează Light Truck
Șterge toate
3 produse
Ordonează Light Truck

Schimbă aspectul locuinței tale simplu și rapid cu tapet decorativ din oferta regăsită pe Mathaus.ro. Alege tapet de calitate din selecția variată ce ți-am pregătit-o, iar noi îți livrăm produsele alese, oriunde pe teritoriul României. Poți plăti prin numerar la primirea produselor, online cu cardul sau prin transfer bancar.

Simți că locuința ta are nevoie de o schimbare, dar nu dorești să zugrăvești prea curând? Folosirea unui tapet sau fototapet pe perete va fi soluția ideală. Ai la dispoziție o gama largă de culori și imprimeuri pe care nu ai reuși să le reproduci niciodată cu vopsea clasică. În plus, o astfel de folie tapet o poți dezlipi și înlocui foarte ușor, ori de cate ori ai noi decorațiuni interioare ce trebuie puse în evidență sau ai alte planuri de design interior. Mai mult decât atât, o poți aplica nu doar pe pereți ci și pe piese de mobilier. 

Pe lângă faptul că oferă un aspect impecabil și acoperă orice imperfecțiune, tapetul vine cu o serie de avantaje, deloc de neglijat, pentru tine și locuința ta.

Spre deosebire de zugrăvit, care necesită multă muncă, dar și timp pentru ca vopseaua să se usuce, tapetul se instalează foarte ușor și repede. Astfel, tot deranjul ce apare atunci când trebuie să zugrăvești, dispare. Nu trebuie să îți mai faci griji pentru praf, pregătirea pereților sau înfolierea mobilei pentru a o proteja de mizerie. Tapetul se instalează simplu și curat, fără bătăi de cap.

Tapetul decorativ nu necesită tratamente speciale, ceea ce îl face și foarte ușor de întreținut și de curățat. Acesta trebuie doar șters cu o cârpă sau o perie moale. Ai gijă, totuși, să nu folosești detergenți agresivi, deoarece vor afecta tapetul. În funcție de materialul din care este realizat tapetul decorativ, poți folosi o lavetă uscată pentru cel de hârtie sau una umedă pentru cel lavabil. Cu îngrijirea corectă, acest tip de finisaj poate rezista mulți ani, el păstrându-și același aspect o vreme îndelungată.

Un alt avantaj îl prezintă rezistența tapetului, acesta nefiind afectat de loviri, raze UV sau chiar foc. Totodată, nu permite formarea mucegaiului și nu putrezește pentru că permite peretelui să respire, ajutând chiar și la izolarea fonică. Aceste calități îl fac potrivit pentru camera copilului și nu numai. 

Aplicarea unei vopsele lavabile pe pereți nu are întotdeauna un aspect unitar, deoarece pot apărea ușoare diferențe de culoare, datorită texturii pereților, care diferă pe alocuri. Tapetul, în schimb, oferă unitate încăperii, fără a exista o diferență în textura sau culoarea acestuia. Modelul și culoarea pereților influențează foarte mult atmosfera unei camere, iar finisajul fără defecte va aduce un plus încăperii. Mai mult, tapetul se poate dezlipi ușor, atunci când vrei să îl schimbi. Odată dat jos, poți lipi alt model de tapet sau poți reveni la finisajul de tip vopsea.

În cadrul acestui magazin online îți punem la dispoziție o gamă diversificată de folii de tapet în culori discrete pentru living și dormitor sau pastelate pentru camera copilului, impermeabile pentru bucătărie sau care imită marmura pentru hol. Tapetul cu peisaje și imagini inspirate din natură oferă o imagine mai proaspătă locuinței sau poți crea un stil rustic, folosind tapet ce imită lemnul.

Comandă tapet ieftin de perete pentru bucătărie, dormitor, living sau baie și transformă-ți casa exact așa cum ai visat. Dă frâu liber spiritului decorativ și alege produsele potrivite, la cele mai bune oferte de pe piață.