Setări personalizate Accept toate cookie-urile
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Categorii produse
Filtre aplicate Filtre
Filtrează
Ordonează

Silicon universal

Orice proiect care presupune o buna etanseizare trebuie sa beneficieze de materiale de calitate, rezistente si usor de aplicat. De aceea, pe mathaus.ro ti-am pregatit numeroase variante de silicoane universale, care sa te ajute la toate lucrarile. Daca nu stii ce produs sa alegi, echipa noastra este la un apel distanta pentru a te indruma. De asemenea, odata ce te-ai hotarat asupra unui articol, iti asiguram livrarea la adresa ta.
24 produse
24 produse
Ordonează
Șterge toate
24 produse
Ordonează

Siliconul universal este un produs flexibil dupa uscare, care iti asigura etansare permanenta si care are la baza acid acetic. Acesta este potrivit pentru lipirea a diferite materiale de constructie, atat pe suprafete poroase, cat si pe cele neporoase. In plus, fiind rezistent la actiunea radiatiilor UV, poate fi utilizat in interior sau in exterior.

Ce beneficii asigura siliconul universal?

  • Produs usor de aplicat, cu un grad mare de flexibilitate dupa ce este lasat sa se intareasca;
  • Aderenta crescuta pe multiple suprafete si rezistenta mare in caz de distribuire neuniforma;
  • Rezistenta mare la actiunea radiatiilor din spectrul UV, la conditiile meteorologice neprielnice, precum si la variatii mari ale temperaturii.

Cum aplici siliconul universal?

Asigura-te ca suprafata unde vrei sa aplici produsul este curata, uscata, degresata si lipsita de praf. Apoi, poti sa tai varful tubului si sa te folosesti de aplicator. Dupa ce ai pus siliconul pe zona de interes, se lasa la uscat. Iti recomandam ca, in final, sa cureti toate instrumentele folosite cu acetona. 

Ne dorim ca tu sa ai parte doar de lucrari reusite, efectuate cu materiale sigure, de inalta calitate si foarte rezistente. Pe mathaus.ro ai posibilitatea de a selecta articolele potrivite pentru tine. In plus, ai posibilitatea de a plati online sau in numerar, la livrare, dar si prin ordin de plata, ori in rate.