Setări personalizate Accept toate cookie-urile

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Foarfeci pentru taiat tabla Unior

Cand vrei sa tai usor si cu un cost redus tabla, tine cont ca ai la dispozitie o solutie practica - foarfeca pentru taiat tabla. Alege o foarfeca pentru tabla profesionala si comanda online la MatHaus. Gasesti tot ce ai nevoie intr-un singur loc, iar noi iti livram direct la adresa.
6 produse
6 produse
Ordonează
Șterge toate
6 produse
Ordonează

Foarfeca de taiat tabla face posibila taierea usoara si confortabila a tablei. Trebuie sa stii ca exista diverse modele si ca trebuie sa o alegi in functie de doua criterii principale:

  • lungimea foarfecii (175 mm - 350 mm)
  • grosimea tablei care urmeaza a fi taiata (0.1 mm - 2.5 mm)

Foarfeca pentru tabla reprezinta o optiune ideala, cu o utilizare sigura. Este un instrument durabil, iar lamele acesteia sunt extrem de puternice si asigura o taiere usoara si lina a tablei. Manerele sunt proiectate pentru a face lucrul confortabil, dar si pentru a impiedica alunecarea.

Alege o foarfeca pentru taiat tabla, astfel incat sa lucrezi in mod profesionist. Daca ai neclaritati, echipa de specialisti MatHaus iti sta la dispozitie cu sfaturi si raspunsuri la intrebari. Iti oferim consiliere telefonica, pentru a putea sa alegi intotdeauna produsele potrivite pentru proiectele pe care le desfasori.