Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Categorii produse

Echipament de protectie

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează Light Truck
Light Times
Filtrează
Brand
Regular Search Icon Light Times

Echipament de protectie Hyundai

2 produse
Light Truck
2 produse
Ordonează Light Truck
Șterge toate
2 produse
Ordonează Light Truck

Iti punem la dispozitie echipament de protectie pentru constructii, util in rezolvarea sarcinilor de zi cu zi. Alege dintr-o varietate de articole confortabile si de calitate, precum incaltaminte, casti, manusi, ochelari, masti si imbracaminte. Contacteaza-ne telefonic daca ai intrebari despre produse, ori nu stii care sunt modelele care se potrivesc nevoilor tale!

Folosirea echipamentului de protectie este cea mai eficienta masura pentru siguranta celor care lucreaza pe santiere. Este bine ca articolele ca incaltamintea de protectie si castile sa fie folosite in permanenta pentru a se evita eventualele accidentari.

Din ce este format echipamentul de protectie?

Uniforma de protectie difera in functie de mediul de lucru si sarcinile care trebuie realizate, insa, in general, este compusa din cateva articole de baza.

Incaltaminte de lucru 

Pot fi purtate ghete de protectie, bocanci cu bot metalic, cizme din cauciuc de protectie, ori pantofi de lucru cu bombeu metalic. 

Sunt foarte importante in mediile unde exista un risc ridicat de lovituri, taieturi si intepaturi la nivelul picioarelor. Cizmele si bocancii sunt, de regula, recomandati atunci cand se lucreaza pe santiere cu apa si noroi. Se gasesc pe piata diverse modele de cizme de cauciuc la preturi accesibile si bocanci cu un raport bun calitate-pret. 

Casca de protectie

Aceasta este obligatorie pe santier, iar daca este supusa vreunui impact violent, trebuie inlocuita. Casca protejeaza impotriva obiectelor care cad, contactelor electrice si loviturilor la cap.

Manusi de protectie

Daca manipulezi materiale sau unelte, este bine sa porti manusi de siguranta pentru a evita ranile si taieturile. Daca lucrezi cu produse chimice, trebuie sa porti niste manusi special create pentru astfel de situatii.

Echipament pentru lucru la inaltime

Este esential sa folosesti echipamentele anti-cadere prinse de un element rezistent. Echipamentul de prindere si carabinele trebuie verificate frecvent.

Ochelari de protectie

Sunt necesari oricand exista riscuri pentru ochi, de exemplu, contactul cu praf, aschii sau vopsea.

Masca de protectie

Se recomanda utilizarea acesteia ori de cate ori exista riscul de emanatii nocive: fum, praf, gaze. In functie de elementul contaminant existent, se va aplica filtrul necesar.

Echipamentul de protectie trebuie sa fie comod si sa-ti ofere un nivel de protectie adecvat pentru munca pe care o desfasori.

Ochelarii, imbracamintea, manusile si ghetele de lucru trebuie pastrate intr-o stare buna si inlocuite imediat in caz de deteriorare.

Pe MatHaus.ro gasesti diferite modele de incaltaminte de protectie, precum bocanci de protectie cu bombeu metalic, cizme de protectie, papuci de gradina, incaltaminte cu incalzire, dar si accesorii de protectie a incaltamintei. Pe langa toate astea, poti achizitiona si manusi, diverse piese de imbracaminte, masti si ochelari, casti, articole de prim ajutor si de semnalizare, articole de protectie pentru copii si echipament pentru lucru la inaltime. Comanda online si iti livram produsele oriunde in Romania!