Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Regular Phone Icon 28 SECUNDE
Timpul mediu de preluare

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Categorii produse

Centrale si cazane termice

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează Light Truck
Light Times
Filtrează
Brand
Regular Search Icon Light Times

Centrale si cazane termice Titan

6 produse
Light Truck
6 produse
Ordonează Light Truck
Șterge toate
6 produse
Ordonează Light Truck

Centralele termice sunt echipamente care asigura apa calda si caldura dintr-o sursa unica. Pentru ca acestea sunt necesare oricarei locuinte sau spatiu comercial, pe mathaus.ro ti-am pregatit numeroase variante dintre care sa alegi. Daca nu esti sigur de produsul care ti se potriveste, echipa noastra specializata este doar la un apel distanta cu toate informatiile si recomandarile de care ai nevoie.

Ce tipuri de centrale termice poti gasi la noi?

MatHaus.ro iti pune la dispozitie echipamente care functioneaza pe gaz, pe energie electrica sau pe baza de combustibil solid. 

In ceea ce priveste ultimul tip, iti recomandam sa tii cont de faptul ca necesita existenta unei camere tehnice. De asemenea, vei avea nevoie si de combustibil, precum peleti, lemne, carbune sau altele.

Spre deosebire de centrala termica pe combustibil solid, varianta ce functioneaza pe baza de gaz este potrivita atat pentru apartament, cat si pentru casa, avand dimensiuni reduse si functionalitate ridicata. 

Ce trebuie sa iei in considerare atunci cand cauti centrale si cazane termice?

In primul rand, trebuie sa stii ca exista mai multe tipuri de centrale termice:

  • Centrale pe gaz;
  • Centrale pe GPL;
  • Centrale electrice;
  • Centrale pe combustibil solid (lemn, peleti ori carbune). 

 
De asemenea, inainte de a face o alegere, iti recomandam sa tii cont de suprafata locuintei si de inaltimea camerelor, astfel incat sa poti selecta centrala capabila sa asigure caldura necesara. In acelasi timp, numarul de persoane ce locuiesc in respectiva locuinta, precum si cantitatea de apa calda consumata in medie sunt criterii ce trebuie luate in considerare. Nu in ultimul rand, verifica si gradul de izolare termica pentru a-ti putea da seama de tipul de centrala de care ai nevoie. 

Daca optezi pentru o centrala termica, te vei putea bucura de confort sporit, controlul asupra temperaturii, apa calda in orice moment, dar si de reglajul dispozitivului dupa necesitati. 

Ai livrare oriunde in tara la centrale termice

Vrei sa comanzi centrale termice in Constanta? Produsele de pe mathaus.ro pot fi livrate rapid in aceasta locatie, dar si in Craiova, Iasi sau orice alt loc din Romania. Adauga zona in care locuiesti, pentru a vedea modelele disponibile si a usura procesul de selectie. 

Dupa finalizarea comenzii, centralele termice vor fi livrate de flota Arabesque sau prin servicii de curierat, in 2-4 zile lucratoarea de la confirmarea comenzii. In plus, datorita multiplelor locatii din care livram in toata tara, beneficiezi de transport gratuit sau de cel mai mic pret posibil. 

Daca esti in cautare de centrale si cazane termice din fonta sau otel ori de accesorii, noi avem solutia ideala pentru tine.

In prezent, centralele sunt indispensabile vietii de zi cu zi. Acestea ne ajuta la incalzirea apei, incalzirea caloriferelor si transformarea casei intr-un spatiu placut, asigurand confortul termic. Tot mai multe persoane decid sa opteze pentru centrale de apartament.

Indiferent de tipul de centrala pe care il alegi, centrala pe gaz sau cu lemne, noi dispunem de o gama variata de centrale si cazane termice de pe piata. Aceste produse corespund standardelor europene si sunt ideale oricarei locuinte sau spatiu comercial.

Pentru a afla mai multe detalii despre aceste tipuri de centrale trebuie doar sa accesezi fiecare produs in parte. Cu doar cateva clicuri, produsul dorit iti va fi livrat la domiciliu. Nimic mai simplu!