Setări personalizate Accept toate cookie-urile

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 20:00 și Sâmbăta 08:00 - 17:00.

SECTOR 3, BUCURESTI

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate
Filtre
Filtrează
Ordonează

Cabluri audio, video, retea, date, telefon si semnalizare Comtec 2000

Cand realizezi o lucrare de instalatie electrica, cablurile de care ai nevoie variaza: cabluri de energie, cabluri de telecomunicatii si coaxiale, cabluri de transmisii date s.a. Pentru ca vrei sa faci o lucrare de calitate, potrivita cerintelor din noua ta casa, consulta gama de cabluri audio, video, date, telefon pe care ti-o punem la dispozitie. Pentru a economisi timp, plaseaza comanda online. Pe langa faptul ca este usor si rapid, scapi de grija mersului in magazin.
4 produse
4 produse
Ordonează
Șterge toate
4 produse
Ordonează

Este important a se diferentia tipurile diferite de cabluri: cabluri telefonice (cablu TCYY), cabluri video, cabluri audio, cabluri de date s.a.
Prin urmare, un cablu coaxial folosit de obicei in transmiterea imaginilor video are alte proprietati fata de un cablu de retea utilizat pentru transmisia datelor si interconectarea diferitelor echipamente digitale (PC, laptop, smart TV, router s.a.).
In cazul in care un cablu de retea nu se termina intr-o priza de retea, poate fi folosit si direct un cablu de date mufat, numit si patch cord.
Magazinul MatHaus iti ofera consiliere telefonica. Intreaba-ne ce doresti sa stii despre cablurile coaxiale sau de date. Specialistii nostri iti stau la dispozitie pentru ca tu sa faci achizitiile corecte si sa iti duci proiectul la bun sfarsit.