Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează Light Truck
Light Times
Filtrează
Brand
Regular Search Icon Light Times
 • Regular Check
  105 (1)
 • Regular Check
  160 (1)
 • Regular Check
  180 (1)

Burghie Raider

3 produse
Light Truck
3 produse
Ordonează Light Truck
Șterge toate
3 produse
Ordonează Light Truck

Operatiunile de gaurire sunt inevitabile in foarte multe dintre proiectele de constructie si amenajare. Pentru a le duce la bun sfarsit cu brio, ai nevoie de un set de burghie profesionale.   Din magazinul nostru poti comanda burghie pentru diverse materiale si aparate. Daca nu stii ce sa alegi, consultantii nostri iti stau la dispozitie cu sfaturi de specialitate. Comanzi simplu si primesti produsele rapid.

Un burghiu potrivit trebuie ales in functie de tipul masinii de gaurit, dar si tinand cont de scopul in care il vei folosi. 

Vrei sa dai gauri in perete, in metal sau intr-o bucata de lemn? Magazinul MatHaus iti pune la dispozitie burghie adecvate pentru fiecare dintre acestea. 

Iata de ce este important sa optezi pentru un set de burghie luand in calcul suprafata gaurita si cum recunosti principalele tipuri de burghie:

 1. Burghiu pentru beton - Un burghiu pentru beton poate fi folosit, desigur, pentru gaurirea suprafetelor betonate, insa se preteaza si pentru caramida sau piatra. Una dintre specificatiile sale este ca are varful consolidat cu tungsten, un material extrem de dur care are capacitatea de a strapunge betonul. Este indicat sa folosesti un burghiu pentru beton impreuna cu o masina de gaurit cu percutie,  care prezinta o forta superioara modelelor conventionale. 
 2. Burghiu pentru lemn - Un burghiu pentru lemn are varful subtire, situat la mijlocul taisului. Majoritatea burghiilor pentru gaurirea lemnului sunt confectionate din crom-vanadiu. Într-un set de burghie pentru lemn se pot regasi burghie de diferite forme, cum ar fi: elicoidale, plate, cu trei varfuri. Daca vrei sa gauresti un lemn de esenta tare, poti opta pentru un burghiu din titan, care disipeaza caldura mult mai eficient. Gaurile mai adanci pot fi facute cu ajutorul unui burghiu pentru lemn in forma elicoidala, cu tija hexagonala.
 3. Burghiu pentru metal - Un burghiu pentru metal este ideal pentru operatiunile de gaurire a diverse obiecte realizate din materiale precum: cupru, aluminiu, otel, fier, fonta. În plus, un burghiu pentru metal poate fi folosit si pentru a gauri materialele plastice. 

Ai nevoie de un burghiu pentru piatra, lemn sau metal? Iti sunt necesare toate acestea? Opteaza pentru un set de burghie din categoria noastra dedicata si iti livram pana la adresa dorita!