Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează Light Truck
Light Times
Filtrează
Brand
Regular Search Icon Light Times

Adezivi de contact Poxilina

1 produse
Light Truck
1 produs
Ordonează Light Truck
Șterge toate
1 produs
Ordonează Light Truck

Daca iti doresti sa reamenajezi un spatiu, trebuie sa te pregatesti cu toate materialele si accesoriile corespunzatoare, astfel incat sa duci proiectul la bun sfarsit. Cabina de dus din baie, blatul din bucatarie, dar si multe alte componente din casa ta necesita o buna etansare si eventual, reparare.   De aceea, pe mathaus.ro ti-am pregatit numeroase tipuri de adezivi de contact la pret accesibil, care sa iti vina in ajutor indiferent de complexitatea lucrarii. Opteaza pentru produsele potrivite, iar noi ne ocupam de livrarea acestora la orice adresa din tara.

Ce sunt adezivii de contact?

Amenajarea, construirea si reparatia diferitelor elemente prezente intr-o locuinta necesita o buna etansare, iar acest lucru poate fi obtinut cu ajutorul unui adeziv de contact foarte puternic. Acestia fac parte din categoria substantelor cu uscare fizica. Astfel, nu necesita interventia unor substante chimice pentru a se intari.

Ce tipuri de lipici gasesti pe mathaus.ro?

Ne dorim ca tu sa poti finaliza orice lucrare, inclusiv etansarea cabinei de dus ori fixarea blatului din bucatarie. De aceea ti-am pregatit o varietate de adezivi dintre care sa alegi. Tipurile disponibile sunt monocomponent, bicomponent și chiar sub forma unui tub de spray. 

Daca urmeaza sa montezi sau sa repari diferite elemente, trebuie sa tii cont de tipul de adeziv sau lipici pe care il alegi. In acest caz, fiind vorba de o incapere cu umiditate crescuta, toate suprafetele si elementele trebuie sa fie bine fixate si etansate, pentru a preveni desprinderea sau chiar aparitia mucegaiului. Astfel, un adeziv monocomponent sau chiar bicomponent, chiar și de tip gel, poate fi de un real ajutor.

Indiferent de tipul de adeziv / lipici ales, iti garantam ca acesta va fi usor de utilizat si aplicat, oferindu-ti duritate si stabilitate ulterior. In acelasi timp, manifesta rezistenta crescuta la variatii de temperaturi. In plus, este ideal pentru fixarea unor tipuri numeroase de materiale si suprafete, inclusiv placi de lemn, din sticla, ori pentru reparatia tevilor, a cabinelor de dus si a rezervoarelor.

Pe mathaus.ro gasesti adeziv de contact universal potrivit pentru diferite tipuri de materiale, inclusiv pentru tabla, placi sau elemente din marmura, sticla, lemn, toate fiind la pret accesibil. La noi poti plati online cu cardul sau in numerar, la livrare, precum si prin ordin de plata, ori in rate. De asemenea, echipa noastra iti sta la dispozitie cu sfaturi si recomandari, pentru a selecta produsele potrivite.