Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Categorii produse

Accesorii pentru gaurire

Filtre aplicate Filtre
Regular filter Filtrează
Ordonează Light Truck
Light Times
Filtrează
Brand
Regular Search Icon Light Times

Accesorii pentru gaurire Raider

3 produse
Light Truck
3 produse
Ordonează Light Truck
Șterge toate
3 produse
Ordonează Light Truck

Ai nevoie de burghie, biti, dalti sau de alte accesorii pentru gaurire, la preturi accesibile? Descopera produsele din sectiunea noastra dedicata. Adauga accesoriile necesare in cosul de cumparaturi si plaseaza comanda rapid. De restul ne ocupam noi si iti oferim transport specializat.

De la reparatii sau renovari, pana la montajul mobilei, uneltele si accesoriile de gaurire sunt absolut necesare. Daca esti pasionat de mestesuguri si iti place sa te ocupi singur de proiectele tale de construit, iti punem la dispozitie toate produsele de care ai nevoie pentru a le duce la bun sfarsit. Astfel, pe langa o multime de tipuri de burghie, din magazinul nostru poti comanda diverse accesorii pentru gaurire, cum ar fi:

  • Biti

Bitii pot fi folositi alaturi de diverse tipuri de surubelnite. Alege biti nichelati care sunt foarte rezistenti.

  • Carote

Carotele se mai numesc si coroane de gaurit. Ele sunt utile atunci cand trebuie sa tai, cu precizie, gauri circulare pe diverse materiale. Vei avea nevoie de carote pentru a monta dozele electrice si pentru a strapunge peretii in zonele de trecere ale tevilor. 

  • Perii

Tot in magazinul MatHaus vei gasi perii de diverse tipuri, în funcție de aplicația lor. Poti folosi aceste perii pentru prelucrarea metalelor, a PVC-ului si a aluminiului, precum si pentru lemn, porti sau inchideri industriale. 

  • Mandrine

Cauti accesorii pentru ciocane rotopercutoare si masini de gaurit? Cu siguranta ti-ar fi de ajutor sa vezi categoria noastra de mandrine. Acestea reprezinta cea mai simpla si fiabila solutie pentru fixarea burghielor, indiferent de lucrare. 

  • Dalti

Daca vrei sa cumperi dalti pentru prelucrarea lemnului, a zidariei sau daca esti in cautarea unor dalti pentru decopertare, le poti comanda din magazinul MatHaus. In sectiunea dedicata poti gasi si dalti care se pot folosi impreuna cu rotopercutoare. 

  • Spituri 

Comanda spituri pentru lucrarile de demolare si pentru a face gauri foarte mari. De asemenea, daca ai cumparat deja un ciocan demolator, vei avea nevoie de spituri, daca acestea nu se regasesc in dotarea acestuia.

Comanda accesoriile pentru gaurire din magazinul MatHaus si vei beneficia de un raport calitate-pret foarte bun.