Setări personalizate
Respinge toate
Acceptă toate
Light Bars Light Times
Regular Phone Icon

Vânzări

0374 012 345

Regular Phone Icon 55 SECUNDE
Timpul mediu de preluare

Consilierii de vânzări online vă stau la dispoziție telefonic Luni - Vineri 08:00 - 18:00 și Sâmbăta 09:00 - 14:00.

Regular Map Marker alt
Light Chevron Down
Icon

Găsește repede ce ai nevoie

Black Friday 2021: Ce achizitii inteligente poti face pentru casa cu reducerile de la MatHaus

Actualizat: 15.03.2023 / Publicat: 04.11.2021 / Timp lectură: 3 min

Ce investitii inteligente poti face cu preturi mici de Black Friday? Contextul actual a transformat telemunca in noua normalitate, iar cand iti petreci cea mai mare parte a timpului acasa, este important sa-ti pui la punct locuinta pentru a te simti confortabil. 

De asemenea, preturile utilitatilor si ale materialelor de constructii fluctueaza considerabil in aceasta perioada, un alt motiv pentru care este bine sa profiti de preturile din ziua cu cele mai mari reduceri din an pentru a cumpara materiale, scule si unelte pentru lucrari ce te ajuta sa micsorezi facturile.

Iti propunem in acest ghid o lista de achitizii inteligente pe care, multumita ofertelor de Black Friday de la MatHaus, le poti face in limita bugetului alocat. 

Cuprins

Materiale de constructii

In prezent, lipsa materiilor prime, criza energetica, cea a semiconductorilor si cea a containerelor au dus la cresterea preturilor materialelor de constructie. Daca esti in faza de constructie sau planuiesti sa incepi curand un proiect de constructie, nu rata ocazia sa iti duci lucrarile la bun sfarsit cu reducerile de Black Friday la materiale pentru constructii, reparatii, renovari sau amenajari. 

Materiale pentru termoizolatii

Pretul la curent si la gaze a crescut, iar asta inseamna ca facturile la utilitati vor creste exact in perioada in care folosesti zilnic incalzirea. De aceea, termoizolarea peretilor este o investitie buna pe care o poti face de Black Friday.

Opteaza pentru montarea unui sistem de termoizolatii fie la interior sau exterior. In casa caldura se va mentine pentru mai mult timp fara sa mai consumi cantitati mari de combustibil fosil sau curent, fiind astfel o investitie menita sa iti diminueze costul la intretinere. 

Instalatii pentru incalzit

​​​​​​​

Una dintre problemele principale ale marilor orase este la momentul actual lipsa apei calde si a caldurii. Poti evita situatiile in care sa fii afectat de asta prin achizitia unui boiler, a unei centrale termice, a unui cazan pe lemne, a unei aeroterme casnice, a unor radioatoare cu halogen sau cu quartz.

In plus, comandand o instalatie pentru incalzit de Black Friday, vei profita de cele mai bune oferte din an.

Materiale pentru finisaje si amenajari interioare

​​​​​​​

Intotdeauna vei gasi ceva de mesterit prin casa, in special daca lucrezi in regim de telemunca sau in sistem hibrid.

Reducerile de Black Friday de la MatHaus sunt o sansa de a achizitiona materiale pentru finisaje si amenajari interioare precum pardoseli, vopsele, lacuri, grunduri si tencuieli decorative, usi si ferestre sau gips carton, tavane casetate si profile. Astfel, iti poti amenaja caminul si sa te bucuri de cele mai bune conditii de relaxare si munca.

Scule si unelte pentru casa

Sculele si uneltele sunt de folos in orice gospodarie, indiferent de lucrarea pe care o derulezi. Asadar, ele reprezinta o investitie buna pentru a-ti usura munca ori de cate ori te apuci sa-ti pui casa la punct, in special daca o faci de Black Friday.

Scule, unelte si utilaje pentru curte si gradina

​​​​​​​

In ultima perioada, tot mai multe persoane iau decizia de a se muta de la oras la tara si decopera pasiunea gradinaritului. Fiindca aceasta activitate necesita folosirea unor scule, unelte si utilaje speciale, este de preferat sa le cumperi in ziua cu cele mai mari reduceri din an.

Corpuri de iluminat si becuri

​​​​​​​

Electricitatea se numara printre utilitatile care se scumpesc semnificativ, iar in sezonul rece, cum ziua este din ce in ce mai scurta, trebuie sa folosim lumina artificiala. De Black Friday poti investi inteligent in becuri cu consum redus de energie si corpuri de iluminat pentru birou si pentru mobilier.

Pe 11 noiembrie, seara, dam startul campaniei MatHaus Black Friday. Inscrie-te la newsletter si vei primi pe email o selectie cu cele mai importante reduceri. 

Intra pe https://mathaus.ro/blackfriday, fa-ti de pe acum un cont de utilizator si ramai logat pentru a fi pe faza si a prinde reducerile inainte ca stocul sa se epuizeze. Spor la cumparaturi!
 

Te-ar putea interesa și:

Inlocuirea geamului spart al unei ferestre poate fi realizata de tine, este usor sa inveti cum se face, iar acest articol iti dezvaluie pasii pe care ii ai de urmat. Asadar, nu ai de ce sa ramai cu el spart pe pozitii, riscand o posibila accidentare. Urmareste ghidul pe care ti l-am pus la dispozitie pentru inlocuirea geamurilor in cazul ferestrelor traditionale. Asadar, nu este nevoie sa cauti un mester, economisesti timp si bani.
Cel mai probabil ai consultat imagini cu idei de amenajari interioare, pentru dormitor, living sau bucatarie. Culorile se imbinau armonios, iar rezultatul era o incapere care reusea sa atraga pur si simplu cu ajutorul cromaticii. Nimic nu este la intamplare. Orice designer de interior foloseste o schema de culori pentru amenajarea spatiului, iar una foarte des intalnita este cea a culorilor complementare. Pe scurt, asta inseamna imbinarea unei culori primare (rosu, galben, albastru) cu una secundara (verde, violet, orange). Parcurge acest articol pentru a intelege exact cum se aplica principiul culorilor complementare in designul interior.
Vopseaua epoxidica prezinta rezistenta la trafic si uzura, la expunerile agresive sau la socurile mecanice, are duritate, iar aspectul este unul superior lucios. Prin urmare, vopseaua epoxidica este ideala pentru pardoseli, oferind o acoperire foarte buna. Astfel, daca iti doresti sa protejezi si sa oferi un aspect nou pentru pardoseala garajului, a terasei, a subsolului, vei aplica vopseaua epoxidica, respectand cativa pasi simpli. Iata care sunt acestia si de ce vei avea nevoie:
Daca simti ca proiectul tau OSB are nevoie de o imbunatatire din punct de vedere estetic, solutia este data de vopsirea acestui material derivat din lemn, dar nu inainte de a afla cateva informatii ajutatoare. OSB este prescurtarea de la Oriented Stand Board, adica placa din aschii orientate. Altfel spus, OSB este un panou prefabricat din lemn, alcatuit din aschii in proportie de 95%. Restul de 5% este rasina sintetica folosita pentru incleiere si are rezistenta ridicata la umezeala. Costul redus, caracterul rezistent, rigid, precum si greutatea usoara sau montajul facil, fac din acest material unul des intalnit in proiectele de constructii, fie pentru pereti, podele sau acoperisuri. Cu toate acestea, multi sunt cei care nu agreeaza aspectul suprafetelor din OSB, dat fiind vizibilitatea aschiilor lungi si subtiri de lemn. Astfel, apare nevoia fireasca de a vopsi OSB-ul pentru ca proiectul realizat sa arate satisfacator. Daca si tu te afli intr-o astfel de situatie, afla cateva sfaturi utile inainte de a vopsi placile OSB.